Agile in het onderwijs

Bij Organize Agile delen we een drive om het onderwijs beter te maken. Het liefst met een tikkeltje onorthodoxe ideeën. We hebben een “hoe kan het wel?”-grondhouding gemeen. Daarnaast delen we een passie voor wendbaarheid en willen we innovaties uit andere sectoren in de manier van werken en organiseren ten dienste van het onderwijs stellen. Gezamenlijk zoeken we naar manieren om het onderwijs slimmer organiseren, zodat er meer tijd en aandacht overblijft om dat waar het echt om gaat: de toekomst van Nederland.

Agile onderwijs

Aan de slag met Agile in het onderwijs?

Onze ervaring binnen het onderwijs

We trainen, adviseren en coachen docenten, ondersteunende diensten en leidinggevende binnen het onderwijs in Agile werken. Eerdere opdrachten waren onder meer:

  • Hogeschool Windesheim pressure cooker, begeleiding scrum masters.
  • Begeleiding Agile Portfolio Management bij de financiële afdeling van Curio (voorheen ROC West-Brabant).
  • Scrum- en agile trainingen aan o.a. het Berlage Lyceum, de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs (RVKO) en de Wageningen University & Research.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk hier voor de open inschrijvingen of neem contact op voor incompany training en coaching.

Onze blogs over Agile in het onderwijs

Agile in het onderwijs
Jens Bosman
Over ons

Jens

Verwonderaar, organisator, sparringspartner

Agile coach met jarenlange ervaring in het (hoger)onderwijs. Door lef te hebben gelooft hij dat je in het onderwijs écht in staat bent te veranderen. Traint onder andere de financiële afdeling van Curio (regionale opleider in West-Brabant).

Saskia

Teamcoach, facilitator, luisteraar

Je bent nooit te oud om te leren. Iets wat Saskia belangrijk vond als developer en later ook als Scrum Master. Het creëren van een veilige omgeving is van groot belang voor een gezonde leeromgeving.

Kijken hoe het agile werken past binnen het onderwijs is iets waar Saskia energie van krijgt. Ze geeft trainingen over het werken met Scrum aan onderwijsinstellingen en helpt momenteel een hogeschool met het begrijpen en implementeren van de rollen binnen agile teams.

??

??

Wil je meer weten over agile in het onderwijs of heb je een andere vraag? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek.