Welkom bij het Organize HR netwerk!

Samen veranderen wij de toekomst van werk. Daarom willen wij jou uitnodigen voor ons netwerk. Een netwerk van HR-professionals die al gestart zijn met hun agile reis. Daarvoor zoeken we mensen die  zich herkennen in onze missie en manier van werkenWe vormen een hechte groep mensen die samen de toekomst van werk willen bedenken én creëren. Op regelmatige basis wisselen we inzichten en ideeën uit, dagen we elkaar uit, delen we real-life cases, en benutten we elkaar als buddy, coach of sparringpartner. Oftewel: niet vrijblijvend, maar toegewijd en gericht op de ontwikkeling van elkaar. Wil jij met vakgenoten aan de slag op het gebied van Agile HR en samen de toekomst van werk veranderen? [

Organize Agile

Het Organize HR Netwerk zit vol! Mocht je interesse hebben, dan kan je voor een volgende lichting je gegevens achterlaten.

Gegevens achterlaten

Agile HR netwerk

Een aantal mensen bij elkaar maakt nog geen netwerk. Om het maximale uit elkaar te halen, organiseren we het netwerk langs een aantal uitgangspunten: 

 • Verdieping: we nemen elkaar mee in de nieuwste inzichten rondom Agile,  HR en inspireren met nieuwe praktijkvoorbeelden die we tegenkomen in de praktijk.
 • Verbinding: we creëren onderling contact met elkaar binnen en buiten de bijeenkomsten, zodat we als groep groeien en elkaar weten te vinden.
 • Kijkje in de keuken: we leren van elkaar door het uitwisselen van praktijkvoorbeelden. Daar speelt iedereen een rol in. Zo zorgen we voor leren en inzichten over de eigen organisatiegrenzen heen. 
 • Interactief: we gaan actief met elkaar aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan workshops, reflectie en intervisie, waarbij we experimenteren met nieuwe samenwerkingsvormen.
 • Eigen ontwikkeling: we bieden ruimte voor je eigen ontwikkelbehoefte binnen het netwerk. We zorgen voor een veilige leeromgeving.

Wanneer

Op dinsdag 2 maart is de aftrap van onze eerste netwerk bijeenkomst.

 • We komen bij elkaar van 16.00 tot 19.00 uur, voor een eerste inhoudelijke sessie, waarin we uitgebreid kennis maken met elkaar.
 • We doen dit op afstand in een Virtual Reality omgeving! Je krijgt van ons een VR-headset inclusief begeleiding, voor de ultieme VR-ervaring.
 • De overige 5 bijeenkomsten zijn gepland op 13 april, 18 mei, 21 september, 12 oktober en 23 november.

Hoe

Wat kun je verwachten van het Agile HR netwerk?

 • We komen 6 keer per jaar met een groep van 10 HR-professionals bij elkaar, waarin we gezamenlijk bepalen welke uitdagingen we op pakken.
 • We creëren vanaf het eerste moment verbinding met elkaar. De vorm is aan jou. Wil je een vaste buddy uit de groep om op vaste momenten mee te sparren? Meer intensieve coaching en begeleiding?
 • Er is een besloten digitaal platform waarop we tussen de bijeenkomsten door inspiratie delen.

Wat

Samen stellen we vast welke onderwerpen aan bod komen. Voorbeelden zijn:

 • Breaking the habit: starten met een agile transformatie
 • Ontwikkeling en flexibiliteit centraal stellen in Performance Management
 • Organisaties ontwikkelen vanuit Agile Leiderschap
 • Agile Workforceplanning

De kosten voor deelname aan dit netwerk zijn € 1.195,- per jaar (excl. BTW)

De Agile HR coaches

Willemijn

Verbinder, inspirator, enthousiast

De agile mindset en wijze van organiseren helpt organisaties wendbaar en zo dus toekomstbestendig te maken en daarnaast brengt het ook weer de lol en het ‘wij-gevoel’ terug de organisaties in. Ik zie hierin een essentiële rol voor HR die vaak nog te beperkt genomen wordt. Door agile gaan we echt weer terug naar de WHY van onze organisaties, doorbreken we silo’s en staan we weer echt in contact met elkaar.

Bram

Humor, challenger, strateeg

Als agile coach vind ik het belangrijk dat werk inspirerend is, zodat mensen met plezier naar het werk gaan. Werk geeft energie wanneer mensen zich verbonden voelen, de juiste dingen doen en de dingen juist doen. Dit is waarom ik geloof in Agile. Op een uitnodigende, warme en verbindende manier daag ik mensen uit om ook anders te denken en te doen. Binnen Organize Agile onderscheid ik mij door mijn brede advieservaring op HR-gebied.

Minke

Vernieuwer, energiek, pragmatisch

Ik help organisaties in de transitie naar zelforganiserende teams en daarbij ligt een flinke rol voor HR weggelegd. Vanuit Lean heb ik mij verder ontwikkeld in Scrum, Agile en Sociocracy 3.0. Als Agile transformatie coach help ik organisaties en teams met slim organiseren van het werk.

Laat je gegevens achter voor een volgende lichting