Vacature Agile Transformatie Lead

Wil jij…

sturing en invulling geven aan onorthodoxe agile transformaties en onze opdrachtgevers helpen hun ambities te realiseren? Ben je wars van blauwdrukken en gedreven om duurzame impact te maken? Heb je een duidelijke visie op de toekomst van werk en zit agile in je DNA? Laten we dan samen bouwen aan organisaties waar werk waardevoller, beter en leuker wordt. 

Bij Organize Agile werken we vanuit vertrouwen en geloven we dat werk meer is dan een baan. We practice what we preach. Zo werken we elke dag samen aan onze purpose: de toekomst van werk veranderen.

Organize Agile
Wat je gaat doen:
 • je begeleidt organisaties bij hun agile transformatie. Jij bent eindverantwoordelijk vanuit ons bedrijf en werkt nauw samen met een klein team van collega’s. Onze opdrachten hebben altijd een agile basis, maar we zetten ook andere sociale technologieën en veranderkundige theorieën in. Of we bedenken de oplossingen gewoon zelf, zoals ons bow-tie model voor opgavegericht werken of teamcoaching in VR.
 • je adviseert, coacht en traint (leiderschaps)teams en professionals op weg naar meer agility. De ene dag organiseer je een design sessie om de nieuwe teamstructuur van een hogeschool te ontwikkelen, de andere dag begeleid je een gemeentelijke directie in de volgende stappen van de transformatie. Daarnaast geef je een aantal van onze zwaardere open opleidingen bij ons dochterbedrijf Scrum Company.
 • je ontwikkelt nieuwe proposities, producten en diensten als antwoord op huidige en toekomstige vraagstukken van onze opdrachtgevers en weet hen te enthousiasmeren voor dit aanbod. Zo draag je bij aan de groei van ons bedrijf.
 • je draagt je thought leadership op een bij jou passende manier uit. We zijn groot fan van het maken van aansprekende blogs, vlogs, podcasts en boeken.

 

Wat je meebrengt:
 • energie. Een onstuitbare passie voor wendbaarheid, een enorme drive om het verschil te maken in complexe veranderopdrachten en de wil nog beter te worden.
 • acquisitiekracht. Je herkent transformatievraagstukken bij organisaties waar wij het (maatschappelijke) verschil willen maken en verzilvert deze kansen. Ervaring met aanbestedingen en ervaring in de publieke sector is een pré. Geen zorgen: we houden niet van cold calling.
 • track record. Je hebt meer dan 10 jaar werkervaring, je bewezen in het leiden van agile transformaties, adviseren en coachen van teams. Je brengt door jouw leiderschapskwaliteiten en senioriteit Organize Agile naar een hoger niveau. Jij bent een interne mentor die helpt om collega’s nog beter te maken en uit te dagen meer uit zichzelf en de opdrachten te halen.
 • doordachte kijk. Je hebt een overtuigende toekomstvisie over organiseren en het agile gedachtegoed in het bijzonder. Je houdt niet zo van het vaste stramien, maar bent een pragmatische visionair met lef en oog voor wat echt werkt.
 • Je bent uniek.  Gelukkig maar. Als Organize Agile, maar vooral als mensen, geloven wij in een inclusieve en diverse samenleving. Dat kan alleen wanneer we begrijpen hoe onze maatschappij werkt. Als bedrijf willen we graag een gezonde weerspiegeling zijn van onze samenleving. Daarom omarmen we een divers en inclusief personeelsbeleid.

 

Wat we je bieden?
 • Autonomie. Je bent end-to-end verantwoordelijk voor je opdrachten. Je krijgt de vrijheid om te werken aan dat waar jij in gelooft. Organize Agile kent geen formele organisatiestructuur. Er is ruimte om te experimenteren en snel te leren. Ondernemersgeest zit bij ons ingebakken.
 • Maatschappelijk waarde. Een belangrijk deel van onze klanten bevindt zich in de publieke sector. We leveren graag een nog grotere bijdrage aan waar het echt om gaat: een overheid die doet wat nodig is om complexe maatschappelijke vraagstukken op te lossen. We geloven in experimenteren om tot realistische en werkende oplossingen te komen. 
 • Rammend slimme en leuke collega’s. Organize Agile is een informele en diverse club mensen die zichzelf trots ‘organisatiegekkies’ noemen. Ieder heeft zijn eigen expertises en talenten. We helpen elkaar continu beter te worden, bijvoorbeeld door leertrajecten, intervisie en sparring. Daarnaast borrelen, feesten, eten en lachen we graag met elkaar. Online en offline.
 • Thought leadership. Je krijgt ruimte om je verder te ontwikkelen in je  expertisegebied of je te ontwikkelen op een nieuw vlak. Zo kun je je eigen stempel op ons bedrijf en de toekomst daarvan drukken.
 • Arbeidsvoorwaarden. Hoewel we ons werk zo leuk vinden dat we het bijna vrijwillig zouden doen, moet er ook brood op de plank komen. Dus we betalen je een fatsoenlijk salaris en zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Van onbeperkte vakantiedagen tot virtuele Corona sportlessen, legendarische teamtrips en onvergetelijke Chanoeka-Kerstdiners.

 

Ok, jullie zoeken mij dus. Wat doe ik nu?

Stap 1. Solliciteer via het onderstaande formulier, vertel ons vooral ook iets meer over je aanpak in transformaties.
Stap 2. Maak kennis met twee toekomstige collega’s
Stap 3. Maak een case en stuur hem in
Stap 4. Ga in gesprek met Nienke of Gidion, onze founders
Stap 5. Ten slotte heb je een arbeidsvoorwaardengesprek en heten we je van harte welkom!

Sollicitatie formulier Agile Transformatie Lead

 • Max. bestandsgrootte: 20 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 20 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.