Maatregelen die we specifiek nemen voor de UM in het kader van klimaatbeleid en MVO

Organize Agile en Scrumit streven als bedrijven een zo laag mogelijke footprint na. Onze teamleden hebben een hart voor de planeet en werken vanuit hun purpose bij ons. Dat maakt dat we dit samen ook belangrijk maken. De huidige tijd heeft ons gedwongen laten ervaren dat de digitale mogelijkheden veel ondersteuning kunnen bieden in onze dagelijkse werkzaamheden en advisering. Dit willen we vasthouden ook als we straks in het ‘Nieuwe Normaal’ werken.

Organize Agile

Klimaat

We doen daarom niet alleen aan blended learning, maar ook aan blended coaching en advisering: daar waar het nodig is fysiek bij elkaar te zijn zijn we er, en daar waar we op afstand kunnen ondersteunen doen we dat ook. Zo zijn we maximaal flexibel en bereikbaar voor jullie. Bovendien beperken we zo het reisverkeer. Wanneer we op locatie aanwezig zijn, maken we gebruik van de trein en voor overnachtingen kiezen we voor eco-friendly hotels. Daarnaast maken we gebruik van fysieke borden, zoals magnetische borden en post-its voor het zoveel mogelijk hergebruiken van materialen.

MVO

We doen niet alleen pro bono opdrachten voor o.a. Agora Amsterdam (VO-instelling in ontwikkeling) en Plusgroep Den Haag, maar ook is Organize Agile al jaren vrienden en partner van EduScrum. Met grondlegger Willy Wijnands schreven we in 2015 ons boek Scrum in Actie. Daarnaast werken we altijd vrijwillig mee aan gastcolleges aan onderwijsinstellingen en interviews met studenten. Uiteraard zijn we daar ook toe bereid voor de UM.