Kom werken bij ons!

Welkom bij Organize Agile: een team van nieuwsgierige agile coaches die elke dag als eigenzinnige partner bijdragen aan fundamentele organisatieontwikkelingen. Werken bij Organize Agile betekent veel afwisseling en werken aan dat waar je in gelooft: dat agile organisaties de toekomst hebben, waarin teams de motor zijn van vernieuwing en er in iedereen een veranderaar zit.

Bekijk vacatures      Ontmoet het team

Organize Agile

Samen Organize Agile

De vragen van onze klanten variëren van een coachingstraject, in-house scrum trainingen tot een full swing agile transformatie. Zo kan het zijn dat je samen met één of meerdere collega’s bij een opdrachtgever zit of dat je zelf meerdere klanten helpt om agile te worden. Vanuit onze kernwaarden – nieuwsgierig, eigenzinnigheid en lef – werken we vooral door het gewoon te doen: samen met de klant experimenteren en klantwaarde opleveren. We sparren met elkaar, helpen elkaar en zorgen samen dat we de beste resultaten bereiken.

Lees hieronder één van onze cases

Gemeente Sluis - Van strategie naar implementatie met Scrum!

Gemeente Utrecht - Big Room Planning

Nationale Politie - Hoe Scrum helpt om meer zaken op te lossen

Ontwikkelen bij Organize Agile

We stimuleren onze klanten om te blijven proberen, vragen te stellen en te leren. Natuurlijk doen wij dat zelf ook. Ontwikkelen gaat bij ons alleen net een beetje anders. Het 70/20/10 principe van Jennings volgen wij in de praktijk. Leren door te proberen, mee te lopen met een buddy / mentor / goeroe, leren van feedback en soms een training waarin proberen centraal staat. In korte cycli werken we aan jouw ontwikkeling en doelen, zodat jouw leercurve steil is, je blijft ontwikkelen en je steeds kan inspelen en anticiperen op de vragen van klanten. Daarnaast leren en groeien we ook als team. Gezamenlijk een boek schrijven, producten ontwikkelen, een training volgen of elders inspiratie op doen. Zo gingen we in oktober 2017 met het team naar Silicon Valley en in juni 2019 met het team naar Londen om daar de nieuwste inzichten rondom agile op te doen. Oftewel, we doen alles om jou als persoon en als agile coach door te ontwikkelen!

Lol en reflectie

Teams zijn de motor van vernieuwing, daar geloven we in. We werken samen bij de klant, leren en ontwikkelen samen én er is tijd voor lol en reflectie. Zo organiseren we twee keer per jaar de nominaties voor de Bucketlist Light. Dit is een onderdeel van het beloningsmodel bij Organize Agile. Een lijst die iedereen bijhoudt: welke dingen zou je nog willen hebben, doen of ervaren? We noemen het Light, omdat het haalbaar en betaalbaar moet zijn. Eens per half jaar spreken we de nominaties uit: wie verdient het meeste om iets van zijn of haar Bucketlist Light te volbrengen? Wat heeft hij of zij gedaan voor de organisatie de afgelopen periode? Een mooi moment van waardering en erkenning.

Vaak koppelen we dit aan het diner waarbij we ook alle partners van de teamleden uitnodigen: de verjaardag van het bedrijf in de zomer en het jaarlijkse kerst-chanoeka diner.

Lees hieronder één van de verhalen over de eerste maanden werken bij Organize Agile

Van blauw naar roze: mijn eerste 3 maanden bij Organize Agile

Een gespreid bedje in een warm nest

Trip naar Londen 2019

Bekijk onze vacatures

Agile Transformatie Lead
Agile Coach
Virtual Reality Consultant
Head of Brands