Vacature Agile coach

Tof dat je geïnteresseerd bent en deze vacature bekijkt! Op dit moment zijn wij niet actief op zoek naar nieuwe teamleden, maar blijf onze website in de gaten houden voor nieuwe vacatures.

Laten we beginnen met dat wat de meeste waarde heeft voor jou. Waar begin je eigenlijk aan als je bij ons komt werken? We werken er keihard aan om jou de employee experience van je leven te geven. Want happy employees betekent happy customers.

Solliciteren
Wat je gaat doen
 • Je coacht en geeft trainingen in Agile & Scrum.
 • Je adviseert over de nieuwe werkwijze van een team en helpt bij het werken hiermee.
 • Je bedenkt samen met onze opdrachtgevers nieuwe passende manieren om het werk te organiseren en vertaalt dit naar de dagelijkse praktijk.
Dat betekent dat wij je dit bieden
 • Vrijheid. En daar moet je van houden. Je bent end-to-end verantwoordelijk voor je eigen opdrachtgevers. Weinig ideeën zijn ons te gek. Maar we verwachten wel dat je ermee komt. Dat je de grenzen opzoekt en ontdekt hoe je nog meer uit jezelf kunt halen. Uiteraard helpen we je daarbij: je krijgt een interne coach, een buddy en een onbeperkt opleidingsbudget.
 • Avontuur. Je komt op de meest uiteenlopende plekken. We begeleiden toonaangevende organisaties in de publieke sector, maar ook in het bedrijfsleven, zowel in binnen- als buitenland. Elk vraagstuk is anders en vraagt je te pionieren, te verwonderen en te experimenteren.
 • Meesterschap. We zetten ons er elke dag voor in onze klanten te helpen slagen. Je bekwaamt je dus als coach, trainer en adviseur. Je neemt een deep dive in Agile en andere sociale technologieën en zet dat in wat je nodig hebt om onze klanten te laten slagen. Je ontwikkelt thought leadership op een van de agile terreinen.
 • Team. Je bent onderdeel van een team ‘organisatiegekkies’, zoals we onszelf met trots noemen. We vinden elkaar in een onstuitbare passie voor wendbaarheid. We helpen elkaar beter te worden en samen ons mooie bedrijf te ontwikkelen. Daarnaast borrelen, feesten, eten en lachen we graag met elkaar. Vaak en veel.
 • Geld. Een arbeidsvoorwaardenpakket dat we met jouw input verder optimaliseren, met als basis een gewoon goed salaris. Oh ja, en een onbeperkt aantal vakantiedagen.
Waarom jij bij ons past?
 • Agility. Dat stroomt door je bloed en je kunt niet meer anders. Je bent geen fundamentalist maar wel gedreven om organisaties duurzaam te helpen transformeren. Je brengt een mooie basis aan Agile ervaring mee. Geen framework dat je niet kunt doorgronden en je weet als geen ander hoe belangrijk teamdynamiek is voor het succes van een transformatie.
 • Topper. Jouw lat ligt hoog, net als die van ons. Niet dat je doorslaat in perfectionisme, maar je bent wel eigenzinnig als het om kwaliteit gaat. Je bent een teamplayer en weet dat je samen verder komt. Je kent jezelf, durft kwetsbaar te zijn en bent niet bang om te falen. Je hebt lef. Hard lachen om je eigen missers kun je goed. Wij ook.
 • Verwondering. Daar draait het om. Je vraagt je continu af waarom de dingen gaan zoals ze gaan, je bent van nature nieuwsgierig. Nadenken over hoe het effectiever kan, wat mensen beweegt en daarover in gesprek gaan. En er dan nog voor betaald krijgen ook. Hoe mooi is dat?
Hoe ziet je week eruit?

Maandagochtend hebben jij en collega Bart een skypecall op kantoor met een opdrachtgever om de masterclass agile mindset voor te bereiden die jullie volgende week geven. De rest van de dag gebruiken jullie om een inspirerend en mooi programma voor deze dag uit te werken. Aan het eind van de middag heb je met Nienke een gesprek over je ontwikkeling en leerdoelen. 

Op dinsdagen en woensdagen ben je bij de gemeente waar we een agile transformatie begeleiden. Vandaag heb je de sprint planning met het veranderteam, bestaande uit onze collega’s Jens, Carmen en jou en medewerkers van de organisatie. Jullie blikken terug op de afgelopen twee weken en onderzoeken welke stappen jullie in de volgende team meetings kunnen zetten. De rest van de dagen coach je de twee scrumteams die jij begeleidt.

Donderdag loop je om half 9 ons kantoor binnen. Mikel is er al en heeft de opstelling klaargezet voor de training Agile Scrum die jullie vandaag geven. De training verloopt goed, de deelnemers zijn leergierig en Mikel en jij vullen elkaar goed aan. Jullie sluiten de training af met een retrospective en als iedereen weg is, evalueren jullie samen de dag.

Op vrijdag ontmoet je alle collega’s op kantoor voor de wekelijkse teammeeting. Een ideaal moment om even bij te praten. Centraal staat vandaag het bespreken van de metrics, de belangrijkste HR-zaken en de subteams geven demo’s aan elkaar. Om half 5 poppen de eerste bierflesjes open. Weer een week voorbij, wat is ie omgevlogen!

Ok, jullie zoeken mij dus. Wat doe ik nu?

Stap 1. Solliciteer via het formulier hieronder
Stap 2. Kennismaking met twee Organize Agile teamleden
Stap 3. Gesprek met twee andere teamleden of meelopen in de praktijk
Stap 4. Ten slotte voeren we het arbeidsvoorwaardengesprek en heten we je van harte welkom!

Join the team!

Sollicitatie beschrijving

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.