Team

Welkom bij Organize Agile: een team van nieuwsgierige, eigenzinnige professionals en trainers met een gezonde dosis lef. Voor agile trainingen kan je terecht bij ons dochterbedrijf Scrum Company.

 

Join the team!      Bekijk vacatures

Nienke
Avonturier, dwarsdenker, ondernemer

Ik ben er heilig van overtuigd dat wendbaarheid de sleutel is voor de organisatie van de toekomst. Daarom ben ik Scrum Company met Gidion gestart en richt ik me nu volledig op het begeleiden van organisaties en trainen en coachen van professionals in Agile organiseren.

Gidion
Innovator, facilitator, sparringpartner

De wereld van organiseren staat aan de vooravond van grote veranderingen. Ik haal er plezier uit om daar een rol in te spelen: die van innovator. Door het ontwikkelen van nieuwe manieren van denken en werken. Zo help ik leiderschapsteams en organisaties in de VS, Europa en Latijns-Amerika.

Minke
Vernieuwer, energiek, pragmatisch

Ik help organisaties in de transitie naar zelforganiserende teams en daarbij ligt een flinke rol voor HR weggelegd.
Vanuit Lean heb ik mij verder ontwikkeld in Scrum, Agile en Sociocracy 3.0. Als Agile transformatie coach help ik organisaties en teams met slim organiseren van het werk.

Geeke
Ruimtemaker, versneller, organisator

De transparante, visuele, samenwerkingsgerichte manier van werken leidt tot lef, actie en resultaten die ertoe doen.Ik denk graag met mijn klanten mee over hoe ze deze werkwijze effectief kunnen inzetten en coach, train en begeleid managers en teams om dit te realiseren.

Michiel
Kickstarter, innovator, no-nonsense

In mijn ideale wereld staan organisaties open voor veranderingen en bieden ze hun medewerkers de ruimte voor eigen initiatief  en verantwoordelijkheid. Naar mijn idee is de beste manier om het beste uit je collega’s te halen hen de ruimte te geven om dingen uit te proberen en het vertrouwen om te falen.

Mikel
Teamcoaching, organisatieveranderingen, eigenaarschap

Er is wat mij betreft geen “one size fits all simple solution”. Ik help graag mee in de (hobbelige) weg naar echte duurzame verbeteringen in organisaties. Ik deel hierin graag mijn ervaringen. Ook kijk ik samen met de opdrachtgever en met collega’s hoe we het mooiste resultaat kunnen behalen.

Àpun
Analyst, creatief strateeg, doenker

In deze snel veranderende wereld is het erg belangrijk om flexibel te zijn. Door middel van optimale marketing en communicatie ondersteun ik dit toffe team, zodat het agile gedachtegoed verder de wereld in wordt verspreid, gegoten in ons eigen sausje.

Judith
Doener, pro-actief, aanpakker

Scrum Company is een gepassioneerd en enthousiast team dat gelooft in de impact van Scrum en Agile binnen de non IT-sector. Ik ben trots dat ik als office manager het team mag ondersteunen om de wereld te laten kennismaken en te laten werken met Agile en Scrum.

Bart
Gamification, teams, zelforganisatie

Voor mij is Agile een prachtige manier om mensen plezier in hun werk te geven. Om de logica weer terug in organisaties te brengen en te zorgen dat het gaat over waar het over hoort te gaan, namelijk mensen! Binnen Organize Agile onderscheid ik mij door mijn achtergrond in serious gaming.

Brenda
Energiek, aanpakker, leiderschap

Hoe kan je omarmen dat alles continu verandert, hoe organiseer je het werk zo dat je je tijd en energie stopt in de dingen die er toe doen en plezier houdt in je werk? Met een heldere visie, ambities en prioriteiten en concrete doelen stellen, krijg je resultaten die ècht waarde opleveren. Het geeft mij energie om samen successen te behalen en (de fouten) te vieren.

Jens
Verwonderaar, organisator, sparringspartner
Door lef te hebben geloof ik dat je écht in staat bent te kunnen veranderen. Geen snelle oplossingen, maar daadwerkelijk durven je werkzaamheden op een andere manier aan te pakken door middel van experimenteren. Oftewel slimmer organiseren in plaats van harder werken, dat is de kracht van Agile.
Carmen
Pragmatisch, creatief, people person

Ik geloof dat de Agile mindset (en de daarbij horende frameworks, zoals Scrum) organisaties in staat stelt om deze snel veranderende, onzekere, complexe en dubbelzinnige wereld te omarmen. Met een flinke dosis fun en creativiteit help ik je graag op zoek te gaan naar wat voor jouw organisatie werkt.

Saskia
Teamcoach, facilitator, luisteraar

Je bent nooit te oud om te leren. Iets wat ik belangrijk vond als developer en later ook als Scrum Master. Het creëren van een veilige omgeving is van groot belang voor een gezonde leeromgeving. Leiderschap begint bij goed voorbeeld gedrag, bijvoorbeeld door te laten zien hoe je van je fouten kunt leren.