Team

Welkom bij Organize Agile: een team van nieuwsgierige, eigenzinnige professionals en trainers met een gezonde dosis lef. Voor agile trainingen kan je terecht bij ons dochterbedrijf Scrum Company.

Join the team!

Team Organize Agile

Onze mensen

Nienke

Avonturier, dwarsdenker, ondernemer

Ik ben er heilig van overtuigd dat wendbaarheid de sleutel is voor de organisatie van de toekomst. Het kan echt zoveel beter, effectiever en fijner! Daar zet ik me elke dag vol energie voor in. Complexe vraagstukken vragen om een eigenzinnige oplossingen. Mijn hart voor de publieke sector en ondernemersgeest gebruik ik voor duurzame en, waar nodig, radicale organisatieverbeteringen. Daarom heb ik met Gidion dit bedrijf opgericht en richt ik me nu volledig op het begeleiden van publieke organisaties in transformatie.

Gidion

Innovator, facilitator, sparringpartner

De wereld van organiseren staat aan de vooravond van grote veranderingen. Ik haal er plezier uit om daar een rol in te spelen: die van innovator. Door het ontwikkelen van nieuwe manieren van denken en werken. Zo help ik leiderschapsteams en organisaties in de VS, Europa en Latijns-Amerika.

Minke

Vernieuwer, strateeg, pragmatisch

Ik adviseer en begeleidt organisaties in de transitie naar duurzame en regeneratieve organisaties. Hierbij focus ik mij op de gedragsverandering en verandering in organisatiestructuur, die hiervoor nodig is. Dit vraagt specifiek van toezichthouders en ondernemingsraden om een andere taakinvulling.

Michiel

Kickstarter, innovator, no-nonsense

In mijn ideale wereld staan organisaties open voor veranderingen en bieden ze hun medewerkers de ruimte voor eigen initiatief  en verantwoordelijkheid. Naar mijn idee is de beste manier om het beste uit je collega’s te halen hen de ruimte te geven om dingen uit te proberen en het vertrouwen om te falen.

Judith

Doener, pro-actief, aanpakker

Organize Agile is een gepassioneerd en enthousiast team dat gelooft in de impact van wendbaar werken binnen de non-IT sector. Ik ben trots dat ik als office manager het team mag ondersteunen in de bedrijfsvoering, facilitaire- en logistieke zaken waardoor het team zich volledig inhoudelijk kan focussen op de bedoeling.

Bart

Gamification, teams, zelforganisatie

Voor mij is Agile een prachtige manier om mensen plezier in hun werk te geven. Om de logica weer terug in organisaties te brengen en te zorgen dat het gaat over waar het over hoort te gaan, namelijk mensen! Binnen Organize Agile onderscheid ik mij door mijn achtergrond in serious gaming.

Brenda

Energiek, aanpakker, leiderschap

Hoe kan je omarmen dat alles continu verandert, hoe organiseer je het werk zo dat je je tijd en energie stopt in de dingen die er toe doen en plezier houdt in je werk? Met een heldere visie, ambities en prioriteiten en concrete doelen stellen, krijg je resultaten die ècht waarde opleveren. Het geeft mij energie om samen successen te behalen en (de fouten) te vieren.

Jens

Verwonderaar, organisator, sparringspartner
Door lef te hebben geloof ik dat je écht in staat bent te kunnen veranderen. Geen snelle oplossingen, maar daadwerkelijk durven je werkzaamheden op een andere manier aan te pakken door middel van experimenteren. Oftewel slimmer organiseren in plaats van harder werken, dat is de kracht van Agile.

Willemijn

Verbinder, inspirator, enthousiast

De agile mindset en wijze van organiseren helpt organisaties wendbaar en zo dus toekomstbestendig te maken en daarnaast brengt het ook weer de lol en het ‘wij-gevoel’ terug de organisaties in. Ik zie hierin een essentiële rol voor HR die vaak nog te beperkt genomen wordt. Door agile gaan we echt weer terug naar de WHY van onze organisaties, doorbreken we silo’s en staan we weer echt in contact met elkaar.

Gaya

Energiek, aanpakker, doorzetter

Met veel energie en positiviteit help ik, zowel teams als individuen, doelgericht naar een effectieve samenwerking. Een enthousiaste, professionele en gedreven procesbegeleider met passie voor en kennis van organisatieontwikkeling, gedragsverandering en wendbaar werken.

Bram

Humor, challenger, strateeg

Als agile coach vind ik het belangrijk dat werk inspirerend is, zodat mensen met plezier naar het werk gaan. Werk geeft energie wanneer mensen zich verbonden voelen, de juiste dingen doen en de dingen juist doen. Dit is waarom ik geloof in Agile. Ik houd ervan om een nieuw licht te schijnen op bestaande ideeën. Op een uitnodigende, warme en verbindende manier daag ik mensen uit om ook anders te denken en te doen. Binnen Organize Agile onderscheid ik mij door mijn brede advieservaring op HR-gebied.

Mark

Pragmatisch, empatisch, cocreatie

Je kunt werk zo organiseren dat werkgeluk, productiviteit en flow elkaar versterken. Ik schep graag ruimte waarin mensen met hun eigen wijsheid tot inzicht en actie komen. Ik vind het echt magisch om momenten van inzicht en flow te ervaren als trainer, coach en facilitator. Ik werk pragmatisch en mensgericht, maar kan met scherpe analyses het ingewikkelde overzichtelijk maken.

Marko

Vindingrijk, energiek, eerste hulp bij omdenken

Mensen willen heus veranderen, maar niemand wil veranderd worden. Dat is de leidraad voor vrijwel alles wat ik als agile coach doe. Of het nu op individueel niveau is, in teams of organisatiebreed; ik graaf steeds naar de diepste drijfveren, zoek de -verborgen- talenten en verbind de kwaliteiten om samen die transformatie écht aan te willen en te kunnen. En je zal zien, dat proces kan nog chronisch leuk zijn ook!

Nan

Uitdager, no-nonsense, vragensteller

Ik kijk naar organisaties als systemen en pak de rol van systeemontwikkelaar. Als het nodig is doorbreek ik patronen op een inspirerende manier. Ik help organisaties bij het ontwikkelen van een mindset waarbij het resultaat en de mens het enige is wat telt. Ik kan enorm genieten van groeiend werkplezier wanneer we de mens centraal stellen en gewoon gaan doen wat écht werkt! Dat gun ik iedereen.

Berber

Scherpe blik, initiator van goede gesprek, inclusieve systemen

De publieke sector beter, slimmer en leuker laten werken. De politiek-bestuurlijke realiteit lijkt onwrikbaar, maar daarbinnen is meestal op allerlei plekken ruimte voor verbetering: hebben we de klantwaarde helder? Kunnen processen slimmer georganiseerd? Hoe zit het met de dynamiek binnen het team en komt iedereen tot haar of zijn recht? Ik wil ambtenaren, vanuit agile denken, werken en organiseren, helpen zichzelf en hun werkomgeving zó te in te richten dat ze hun energie kunnen steken in wat er echt toe doet: de grootst mogelijke waarde leveren voor de samenleving.

Jorike

Nieuwsgierig, optimistisch, onbevreesd

Ik geloof erin dat medewerkers de belangrijkste factor zijn om een organisatie tot een succes te maken, met werkgeluk als driver. En als product owner heb ik in de praktijk ervaren hoe agile werken, met focus op mens en resultaat, hieraan bijdraagt. Als de hele wereld Agile zou werken, zouden we met zijn allen een stuk gelukkiger zijn.

Als coach stel ik graag prikkelende vragen. Ik ben intrinsiek gemotiveerd om de ander te begrijpen, omdat ik ervan overtuigd ben dat ieder mens van nature goede bedoelingen heeft.

Annemieke

Creatief, bruggen bouwer, katalysator

Het geheel is meer dan de som der delen. Door complexe problemen overzichtelijk te maken en de organisatie zo te helpen inrichten dat mensen en echt datgene kunnen doen waar hun hart ligt, maar ook weten hoe ze via een nieuwe manier van samenwerking elkaar kunnen aanvullen en versterken, zo help ik een organisatie op te bouwen die in staat is ook de moeilijkste opgaven van deze tijd het hoofd te bieden.