Team

Welkom bij Organize Agile: een team van nieuwsgierige, eigenzinnige professionals en trainers met een gezonde dosis lef. Voor agile trainingen kan je terecht bij ons dochterbedrijf Scrum Company.

 

Join the team!

Nienke
Avonturier, dwarsdenker, ondernemer

Ik ben er heilig van overtuigd dat wendbaarheid de sleutel is voor de organisatie van de toekomst. Het kan echt zoveel beter, effectiever en leuker! Daarom heb ik met Gidion dit bedrijf opgericht en richt ik me nu volledig op het begeleiden van organisaties en trainen en coachen van professionals in Agile organiseren.

Gidion
Innovator, facilitator, sparringpartner

De wereld van organiseren staat aan de vooravond van grote veranderingen. Ik haal er plezier uit om daar een rol in te spelen: die van innovator. Door het ontwikkelen van nieuwe manieren van denken en werken. Zo help ik leiderschapsteams en organisaties in de VS, Europa en Latijns-Amerika.

Minke
Vernieuwer, energiek, pragmatisch

Ik help organisaties in de transitie naar zelforganiserende teams en daarbij ligt een flinke rol voor HR weggelegd.
Vanuit Lean heb ik mij verder ontwikkeld in Scrum, Agile en Sociocracy 3.0. Als Agile transformatie coach help ik organisaties en teams met slim organiseren van het werk.

Michiel
Kickstarter, innovator, no-nonsense

In mijn ideale wereld staan organisaties open voor veranderingen en bieden ze hun medewerkers de ruimte voor eigen initiatief  en verantwoordelijkheid. Naar mijn idee is de beste manier om het beste uit je collega’s te halen hen de ruimte te geven om dingen uit te proberen en het vertrouwen om te falen.

Judith
Doener, pro-actief, aanpakker

Organize Agile is een gepassioneerd en enthousiast team dat gelooft in de impact van Scrum en Agile binnen de non-IT sector. Ik ben trots dat ik als office manager het team mag ondersteunen om de wereld te laten kennismaken en te laten werken met Agile en Scrum.

Àpun
Analyst, creatief strateeg, doenker

In deze snel veranderende wereld is het erg belangrijk om flexibel te zijn. Door middel van optimale marketing en communicatie ondersteun ik dit toffe team, zodat het agile gedachtegoed verder de wereld in wordt verspreid, met een eigen sausje eroverheen.

Bart
Gamification, teams, zelforganisatie

Voor mij is Agile een prachtige manier om mensen plezier in hun werk te geven. Om de logica weer terug in organisaties te brengen en te zorgen dat het gaat over waar het over hoort te gaan, namelijk mensen! Binnen Organize Agile onderscheid ik mij door mijn achtergrond in serious gaming.

Brenda
Energiek, aanpakker, leiderschap

Hoe kan je omarmen dat alles continu verandert, hoe organiseer je het werk zo dat je je tijd en energie stopt in de dingen die er toe doen en plezier houdt in je werk? Met een heldere visie, ambities en prioriteiten en concrete doelen stellen, krijg je resultaten die ècht waarde opleveren. Het geeft mij energie om samen successen te behalen en (de fouten) te vieren.

Jens
Verwonderaar, organisator, sparringspartner
Door lef te hebben geloof ik dat je écht in staat bent te kunnen veranderen. Geen snelle oplossingen, maar daadwerkelijk durven je werkzaamheden op een andere manier aan te pakken door middel van experimenteren. Oftewel slimmer organiseren in plaats van harder werken, dat is de kracht van Agile.
Carmen
Pragmatisch, creatief, people person

Ik geloof dat de Agile mindset (en de daarbij horende frameworks, zoals Scrum) organisaties in staat stelt om deze snel veranderende, onzekere, complexe en dubbelzinnige wereld te omarmen. Met een flinke dosis fun en creativiteit help ik je graag op zoek te gaan naar wat voor jouw organisatie werkt.

Willemijn
Verbinder, inspirator, enthousiast

De agile mindset en wijze van organiseren helpt organisaties wendbaar en zo dus toekomstbestendig te maken en daarnaast brengt het ook weer de lol en het ‘wij-gevoel’ terug de organisaties in. Ik zie hierin een essentiële rol voor HR die vaak nog te beperkt genomen wordt. Door agile gaan we echt weer terug naar de WHY van onze organisaties, doorbreken we silo’s en staan we weer echt in contact met elkaar.

Gaya
Energiek, aanpakker, doorzetter

Met veel energie en positiviteit help ik, zowel teams als individuen, doelgericht naar een effectieve samenwerking. Een enthousiaste, professionele en gedreven procesbegeleider met passie voor en kennis van organisatieontwikkeling, gedragsverandering en wendbaar werken.

Bram
Humor, challenger, strateeg

Als agile coach vind ik het belangrijk dat werk inspirerend is, zodat mensen met plezier naar het werk gaan. Werk geeft energie wanneer mensen zich verbonden voelen, de juiste dingen doen en de dingen juist doen. Dit is waarom ik geloof in Agile. Ik houd ervan om een nieuw licht te schijnen op bestaande ideeën. Op een uitnodigende, warme en verbindende manier daag ik mensen uit om ook anders te denken en te doen. Binnen Organize Agile onderscheid ik mij door mijn brede advieservaring op HR-gebied.

Jochem
Positieve criticus, oplossingsgericht, verbinder

De wereld verandert, sneller en sneller. Hoe speel je hier als organisatie, team of individu zo goed mogelijk op in? Mijn ambitie is om mensen te helpen binnen deze transitie naar een meer agile manier van werken, gericht op HR. Met analytische vaardigheden, specifieke kennis over duurzame inzetbaarheid en een natuurlijke gave van ‘hoofd en hart combineren’, krijg ik de klus geklaard. Ik geloof in een sterke deelname van HR aan deze agile transformatie: met mensen, voor mensen.

Chris
Ondernemend, mensgericht, verbinder

In een constant veranderende wereld zijn we genoodzaakt snel te moeten schakelen en ik geloof dat technologie een grote bijdrage levert aan het succes daarvan. Ik ondersteun teams en organisaties met VR-implementaties in combinatie met mijn passie voor technologie. Het geeft mij energie om sparringpartner te zijn op het gebied van het nóg slimmer organiseren van processen en teamsamenwerking met behulp van Virtual Reality.