Team

Welkom bij Organize Agile: een team van nieuwsgierige, eigenzinnige professionals en trainers met een gezonde dosis lef. Voor agile trainingen kan je terecht bij ons dochterbedrijf Scrum Company.

Join the team!

Team Organize Agile

Onze mensen

Nienke

Avonturier, dwarsdenker, ondernemer

Ik ben er heilig van overtuigd dat wendbaarheid de sleutel is voor de organisatie van de toekomst. Het kan echt zoveel beter, effectiever en fijner! Daar zet ik me elke dag vol energie voor in. Complexe vraagstukken vragen om een eigenzinnige oplossingen. Mijn hart voor de publieke sector en ondernemersgeest gebruik ik voor duurzame en, waar nodig, radicale organisatieverbeteringen. Daarom heb ik met Gidion dit bedrijf opgericht en richt ik me nu volledig op het begeleiden van publieke organisaties in transformatie.

Minke

Vernieuwer, strateeg, pragmatisch

Ik adviseer en begeleidt organisaties in de transitie naar duurzame en regeneratieve organisaties. Hierbij focus ik mij op de gedragsverandering en verandering in organisatiestructuur, die hiervoor nodig is. Dit vraagt specifiek van toezichthouders en ondernemingsraden om een andere taakinvulling.

Michiel

Kickstarter, innovator, no-nonsense

In mijn ideale wereld staan organisaties open voor veranderingen en bieden ze hun medewerkers de ruimte voor eigen initiatief  en verantwoordelijkheid. Naar mijn idee is de beste manier om het beste uit je collega’s te halen hen de ruimte te geven om dingen uit te proberen en het vertrouwen om te falen.

Judith

Doener, pro-actief, aanpakker

Organize Agile is een gepassioneerd en enthousiast team dat gelooft in de impact van wendbaar werken binnen de non-IT sector. Ik ben trots dat ik als office manager het team mag ondersteunen in de bedrijfsvoering, facilitaire- en logistieke zaken waardoor het team zich volledig inhoudelijk kan focussen op de bedoeling.

Bart

Gamification, teams, zelforganisatie

Voor mij is Agile een prachtige manier om mensen plezier in hun werk te geven. Om de logica weer terug in organisaties te brengen en te zorgen dat het gaat over waar het over hoort te gaan, namelijk mensen! Binnen Organize Agile onderscheid ik mij door mijn achtergrond in serious gaming.

Brenda

Energiek, aanpakker, leiderschap

Hoe kan je omarmen dat alles continu verandert, hoe organiseer je het werk zo dat je je tijd en energie stopt in de dingen die er toe doen en plezier houdt in je werk? Met een heldere visie, ambities en prioriteiten en concrete doelen stellen, krijg je resultaten die ècht waarde opleveren. Het geeft mij energie om samen successen te behalen en (de fouten) te vieren.

Gaya

Energiek, aanpakker, doorzetter

Met veel energie en positiviteit help ik, zowel teams als individuen, doelgericht naar een effectieve samenwerking. Een enthousiaste, professionele en gedreven procesbegeleider met passie voor en kennis van organisatieontwikkeling, gedragsverandering en wendbaar werken.

Bram

Humor, challenger, strateeg

Als agile coach vind ik het belangrijk dat werk inspirerend is, zodat mensen met plezier naar het werk gaan. Werk geeft energie wanneer mensen zich verbonden voelen, de juiste dingen doen en de dingen juist doen. Dit is waarom ik geloof in Agile. Ik houd ervan om een nieuw licht te schijnen op bestaande ideeën. Op een uitnodigende, warme en verbindende manier daag ik mensen uit om ook anders te denken en te doen. Binnen Organize Agile onderscheid ik mij door mijn brede advieservaring op HR-gebied.

Marko

Vindingrijk, energiek, eerste hulp bij omdenken

Mensen willen heus veranderen, maar niemand wil veranderd worden. Dat is de leidraad voor vrijwel alles wat ik als agile coach doe. Of het nu op individueel niveau is, in teams of organisatiebreed; ik graaf steeds naar de diepste drijfveren, zoek de -verborgen- talenten en verbind de kwaliteiten om samen die transformatie écht aan te willen en te kunnen. En je zal zien, dat proces kan nog chronisch leuk zijn ook!

Nan

Uitdager, no-nonsense, vragensteller

Ik kijk naar organisaties als systemen en pak de rol van systeemontwikkelaar. Als het nodig is doorbreek ik patronen op een inspirerende manier. Ik help organisaties bij het ontwikkelen van een mindset waarbij het resultaat en de mens het enige is wat telt. Ik kan enorm genieten van groeiend werkplezier wanneer we de mens centraal stellen en gewoon gaan doen wat écht werkt! Dat gun ik iedereen.

Annemieke

Creatief, bruggen bouwer, katalysator

Het geheel is meer dan de som der delen. Door complexe problemen overzichtelijk te maken en de organisatie zo te helpen inrichten dat mensen en echt datgene kunnen doen waar hun hart ligt, maar ook weten hoe ze via een nieuwe manier van samenwerking elkaar kunnen aanvullen en versterken, zo help ik een organisatie op te bouwen die in staat is ook de moeilijkste opgaven van deze tijd het hoofd te bieden.