Team

Welkom bij Organize Agile: een team van nieuwsgierige, eigenzinnige professionals en trainers met een gezonde dosis lef. Voor agile trainingen kan je terecht bij ons dochterbedrijf Scrum Company.

Join the team!

Organize Agile team

Werkvrienden

Nienke

Avonturier, dwarsdenker, ondernemer

Ik ben er heilig van overtuigd dat wendbaarheid de sleutel is voor de organisatie van de toekomst. Het kan echt zoveel beter, effectiever en fijner! Daar zet ik me elke dag vol energie voor in. Complexe vraagstukken vragen om een eigenzinnige oplossingen. Mijn hart voor de publieke sector en ondernemersgeest gebruik ik voor duurzame en, waar nodig, radicale organisatieverbeteringen. Daarom heb ik met Gidion dit bedrijf opgericht en richt ik me nu volledig op het begeleiden van publieke organisaties in transformatie.

Gidion

Innovator, facilitator, sparringpartner

De wereld van organiseren staat aan de vooravond van grote veranderingen. Ik haal er plezier uit om daar een rol in te spelen: die van innovator. Door het ontwikkelen van nieuwe manieren van denken en werken. Zo help ik leiderschapsteams en organisaties in de VS, Europa en Latijns-Amerika.

Minke

Vernieuwer, energiek, pragmatisch

Ik help organisaties in de transitie naar zelforganiserende teams en daarbij ligt een flinke rol voor HR weggelegd.
Vanuit Lean heb ik mij verder ontwikkeld in Scrum, Agile en Sociocracy 3.0. Als Agile transformatie coach help ik organisaties en teams met slim organiseren van het werk.

Michiel

Kickstarter, innovator, no-nonsense

In mijn ideale wereld staan organisaties open voor veranderingen en bieden ze hun medewerkers de ruimte voor eigen initiatief  en verantwoordelijkheid. Naar mijn idee is de beste manier om het beste uit je collega’s te halen hen de ruimte te geven om dingen uit te proberen en het vertrouwen om te falen.

Judith

Doener, pro-actief, aanpakker

Organize Agile is een gepassioneerd en enthousiast team dat gelooft in de impact van Scrum en Agile binnen de non-IT sector. Ik ben trots dat ik als office manager het team mag ondersteunen om de wereld te laten kennismaken en te laten werken met Agile en Scrum.

Bart

Gamification, teams, zelforganisatie

Voor mij is Agile een prachtige manier om mensen plezier in hun werk te geven. Om de logica weer terug in organisaties te brengen en te zorgen dat het gaat over waar het over hoort te gaan, namelijk mensen! Binnen Organize Agile onderscheid ik mij door mijn achtergrond in serious gaming.

Brenda

Energiek, aanpakker, leiderschap

Hoe kan je omarmen dat alles continu verandert, hoe organiseer je het werk zo dat je je tijd en energie stopt in de dingen die er toe doen en plezier houdt in je werk? Met een heldere visie, ambities en prioriteiten en concrete doelen stellen, krijg je resultaten die ècht waarde opleveren. Het geeft mij energie om samen successen te behalen en (de fouten) te vieren.

Jens

Verwonderaar, organisator, sparringspartner
Door lef te hebben geloof ik dat je écht in staat bent te kunnen veranderen. Geen snelle oplossingen, maar daadwerkelijk durven je werkzaamheden op een andere manier aan te pakken door middel van experimenteren. Oftewel slimmer organiseren in plaats van harder werken, dat is de kracht van Agile.

Willemijn

Verbinder, inspirator, enthousiast

De agile mindset en wijze van organiseren helpt organisaties wendbaar en zo dus toekomstbestendig te maken en daarnaast brengt het ook weer de lol en het ‘wij-gevoel’ terug de organisaties in. Ik zie hierin een essentiële rol voor HR die vaak nog te beperkt genomen wordt. Door agile gaan we echt weer terug naar de WHY van onze organisaties, doorbreken we silo’s en staan we weer echt in contact met elkaar.

Gaya

Energiek, aanpakker, doorzetter

Met veel energie en positiviteit help ik, zowel teams als individuen, doelgericht naar een effectieve samenwerking. Een enthousiaste, professionele en gedreven procesbegeleider met passie voor en kennis van organisatieontwikkeling, gedragsverandering en wendbaar werken.

Bram

Humor, challenger, strateeg

Als agile coach vind ik het belangrijk dat werk inspirerend is, zodat mensen met plezier naar het werk gaan. Werk geeft energie wanneer mensen zich verbonden voelen, de juiste dingen doen en de dingen juist doen. Dit is waarom ik geloof in Agile. Ik houd ervan om een nieuw licht te schijnen op bestaande ideeën. Op een uitnodigende, warme en verbindende manier daag ik mensen uit om ook anders te denken en te doen. Binnen Organize Agile onderscheid ik mij door mijn brede advieservaring op HR-gebied.

Jochem

Positieve criticus, oplossingsgericht, verbinder

De wereld verandert, sneller en sneller. Hoe speel je hier als organisatie, team of individu zo goed mogelijk op in? Mijn ambitie is om mensen te helpen binnen deze transitie naar een meer agile manier van werken, gericht op HR. Met analytische vaardigheden, specifieke kennis over duurzame inzetbaarheid en een natuurlijke gave van ‘hoofd en hart combineren’, krijg ik de klus geklaard. Ik geloof in een sterke deelname van HR aan deze agile transformatie: met mensen, voor mensen.

Mark

Pragmatisch, empatisch, cocreatie

Je kunt werk zo organiseren dat werkgeluk, productiviteit en flow elkaar versterken. Ik schep graag ruimte waarin mensen met hun eigen wijsheid tot inzicht en actie komen. Ik vind het echt magisch om momenten van inzicht en flow te ervaren als trainer, coach en facilitator. Ik werk pragmatisch en mensgericht, maar kan met scherpe analyses het ingewikkelde overzichtelijk maken.

Marko

Vindingrijk, energiek, eerste hulp bij omdenken

Mensen willen heus veranderen, maar niemand wil veranderd worden. Dat is de leidraad voor vrijwel alles wat ik als agile coach doe. Of het nu op individueel niveau is, in teams of organisatiebreed; ik graaf steeds naar de diepste drijfveren, zoek de -verborgen- talenten en verbind de kwaliteiten om samen die transformatie écht aan te willen en te kunnen. En je zal zien, dat proces kan nog chronisch leuk zijn ook!

Nan

Uitdager, no-nonsense, vragensteller

Ik kijk naar organisaties als systemen en pak de rol van systeemontwikkelaar. Als het nodig is doorbreek ik patronen op een inspirerende manier. Ik help organisaties bij het ontwikkelen van een mindset waarbij het resultaat en de mens het enige is wat telt. Ik kan enorm genieten van groeiend werkplezier wanneer we de mens centraal stellen en gewoon gaan doen wat écht werkt! Dat gun ik iedereen.