Vacature Transformatie Lead

Wil jij sturing en invulling geven aan onorthodoxe transformaties en maatschappelijke veranderingen? Help je met jouw advies- en change ervaring onze opdrachtgevers hun ambities te realiseren? Ben je wars van blauwdrukken en gedreven om duurzame impact te maken? Voor ons nieuwe label Organize Next zijn we op zoek naar een senior consultant.

Bij Organize Next werken we vanuit vertrouwen en geloven we dat werk meer is dan een baan. We hebben de drive om samen te bouwen aan organisaties om werk waardevoller, beter en leuker te maken.

Organize Agile

Wat je gaat doen:

 • je adviseert en begeleidt organisaties bij hun transformatie en versnelt op maatschappelijke opgaven. Jij bent eindverantwoordelijk vanuit ons bedrijf en werkt nauw samen met een team van collega’s. Onze opdrachten hebben vaak een agile basis, maar we zetten ook andere sociale technologieën en veranderkundige theorieën in. Of we bedenken de oplossingen gewoon zelf, zoals onze versnellingsaanpak voor opgavegericht werken of de DAO als organisatievorm.
 • je draagt je thought leadership op een bij jou passende manier uit. We zijn groot fan van het maken van aansprekende blogs, vlogs, podcasts en boeken.
 • je weet kansen te verzilveren vanuit je eigen netwerk, vanuit de overtuiging dat we doen wat nodig is voor de klant. De oplossingen sluiten goed aan bij de complexe vraagstukken waar onze klanten mee te maken hebben.

Wat je meebrengt:

 • overtuigingskracht. Je bent een graag geziene en stevige partner voor klanten. Ook met onorthodoxe oplossingen vind je aansluiting bij de klant. Je hebt de drive om het verschil te maken in complexe verander- opdrachten en de wil nog beter te worden.
 • acquisitiekracht. Je herkent transformatievraagstukken bij organisaties waar wij het (maatschappelijke) verschil willen maken en verzilvert deze kansen. Ervaring in de publieke sector is een pré.
 • track record. Je hebt meer dan 10 jaar werkervaring, waarvan minimaal 5 jaar in een leidende rol binnen een verandertraject. Je hebt je bewezen in het leiden van transformaties en adviseren van organisaties. Je brengt door jouw leiderschapskwaliteiten en senioriteit Organize Agile naar een hoger niveau. Jij bent een interne mentor die helpt om collega’s nog beter te maken en uit te dagen meer uit zichzelf en de opdrachten te halen.
 • doordachte kijk. Je hebt een overtuigende toekomstvisie over organiseren van complexe vraagstukken. Je houdt niet zo van het vaste stramien en bent een pragmatische visionair met lef en oog voor wat echt werkt.
 • je bent uniek. Gelukkig maar. Als Organize Next, maar vooral als mensen, geloven wij in een inclusieve en diverse samenleving. Dat kan alleen wanneer we begrijpen hoe onze maatschappij werkt. Als bedrijf willen we graag een gezonde weerspiegeling zijn van onze samenleving.

Wat we je bieden?

 • Autonomie. Je bent end-to-end verantwoordelijk voor je opdrachten. Je krijgt de vrijheid om te werken aan dat waar jij in gelooft. Er is ruimte om te experimenteren en snel te leren. Ondernemersgeest zit bij ons ingebakken.
 • Maatschappelijk waarde. Een belangrijk deel van onze klanten bevindt zich in de publieke sector. We leveren graag een nog grotere bijdrage aan waar het echt om gaat: een overheid die doet wat nodig is om complexe maatschappelijke vraagstukken op te lossen. We geloven in experimenteren om tot realistische en werkende oplossingen te komen.
 • Rammend slimme en leuke collega’s. Organize Agile is een informele en diverse club mensen. Ieder heeft zijn eigen expertises en talenten. We helpen elkaar continu beter te worden, bijvoorbeeld door leertrajecten, intervisie en sparring. Daarnaast borrelen, feesten, eten en lachen we graag met elkaar. Online en offline.
 • Thought leadership. Je krijgt ruimte om je verder te ontwikkelen in je expertisegebied of je te ontwikkelen op een nieuw vlak. Zo kun je je eigen stempel op ons bedrijf en de toekomst daarvan drukken.
 • Arbeidsvoorwaarden. Hoewel we ons werk zo leuk vinden dat we het bijna vrijwillig zouden doen, moet er ook brood op de plank komen. Dus we betalen je een fatsoenlijk salaris en zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Van een inspirerende werkplek op Utrecht centraal tot onze bucket list light nominaties.

Nieuwsgierig?

Herken jij je in deze rol en ben je benieuwd of wij bij je passen? Of wil je een keer met één van ons bellen? Neem dan contact op via info@organizeagile.com of bel +31 (0)85 303 64 83