Vacature Transformatie Lead

Wil jij de leiding nemen over transformaties en onze opdrachtgevers helpen hun strategische ambities te realiseren? Heb je een duidelijke visie op de toekomst van werk en behoefte aan meer autonomie om die te vervullen? Wil je graag meer impact in je werk?

Bij Organize Agile werken we vanuit vertrouwen en geloven we dat werk meer is dan een baan. We hebben de drive om samen te bouwen aan organisaties om werk waardevoller, beter en leuker te maken.

Organize Agile

Wij zoeken voor deze rol:

  • Ervaren veranderaars met bewezen kwaliteiten in het leiden van (agile) transformaties, adviseren en coachen van teams.
  • Strategisch adviseurs die directies en managementteams meenemen in hun veranderopgave.
  • Consultants die transformatievraagstukken bij organisaties herkennen en verzilveren.

Naast het werk bij onze klanten nemen we ook de tijd voor de doorontwikkeling van onze eigen organisatie en mensen. We bieden volop ruimte voor het innoveren van onze eigen diensten en het ontwikkelen en testen van nieuwe proposities.

Nieuwsgierig?

Herken jij je in deze rol en ben je benieuwd of wij bij je passen? Of wil je een keer met één van ons bellen? Neem dan contact op met Jens Bosman, via jens.bosman@organizeagile.com of bel +31 (0)6 82 30 91 63