Vacature B2B Marketeer

Dankzij jouw veelzijdige ervaring maken we het verschil in de verdere groei van onze labels. Jij zet de lijnen uit op strategisch én tactisch niveau. Met jouw komst gaan we nog meer impact maken bij onze klanten. Wij kijken ernaar uit hoe je ons marketingwise omver gaat blazen.

marketing

Wat ga je doen?

 • Jij bént de marketingafdeling en daarmee verantwoordelijk voor een breed marketing pallet: het  bedenken van de marketingstrategie tot aan content ontwikkeling. 
 • Jij zorgt ervoor dat onze labels (Organize Agile, Scrum Company en Organize Next) goed zichtbaar zijn. Voor het ene label betekent dat thought leadership etaleren en voor het andere vooral conversies verhogen. Jij bent daarbij verantwoordelijk voor de SEO strategie en op basis van de data in GA4 weet je deze te optimaliseren.
 • Jij helpt onze agile coaches hun impactvolle interventies wereldkundig te maken met aansprekende content. Bijvoorbeeld door zelf te ondersteunen bij het ontwikkelen van content of door dit uit te besteden.
 • Naast creatieve ideeën bedenken ben je in staat om deze om te zetten in concrete acties voor jezelf, het team en de externe samenwerkingspartners. 
 • Je trekt de kar en werkt zelfstandig. Je verricht redactiewerk en houdt de website en alle social media kanalen up to date met aansprekende content, of besteedt dit uit.
 • Je organiseert events en houdt onze communities levendig.
 • Je ondersteunt collega’s op het gebied van marketing & communicatie, denk aan podcasts, presentaties, uitnodigingen en nog veel meer.
 • Kortom: wat er ook nodig is op het gebied van marketing en communicatie, jij zorgt ervoor!

 

Wat breng je mee?

 • Het allerbelangrijkste: je past in ons team en leeft onze kernwaarden: eigenzinnig, nieuwsgierig, lef en teamspirit.
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie, je hebt passie voor het marketingvak.
 • Je werkt op WO/HBO niveau.
 • Je werkt zelfstandig, bent creatief en kunt een volle to-do-list goed handelen en prioriteren. Je collega’s werken immers vaak bij de klant.
 • Je staat stevig in je schoenen en kan jouw visie op marketing uitdragen en daarmee anderen overtuigen.
 • Bekend met marketing automation en Hubspot? Heel fijn!
 • Ervaring met opdrachten geven aan marketingbureaus en leveranciers? Top!
 • Een hart voor de publieke sector? Ook een pré.

 

Hoe ziet je week eruit?

Maandagochtend bekijk je de contentplanning, bel je met collega’s om af te stemmen op de input die zij (zouden) leveren voor bijvoorbeeld een blog waarin een verhaal bij de klant wordt verteld. Daarna heb je contact met het contentbureau over de planning. Ook heb je de wekelijkse update met het marketingbureau over de lopende LinkedIn campagnes. Daarnaast houd je de social media kanalen bij en post je materiaal vanuit de door jou opgestelde en geplande contentkalender.

Dinsdag ga je aan de slag met het reviewen van enkele blogs, maak je de nodige aanpassingen op de website en bouw je verder aan een marketing funnel in Hubspot. Halverwege de dag heb je tijdens een heerlijke lunch een overleg met product owners Jens, Nan en Gidion over lopende zaken. Jullie stemmen af waar iedereen mee bezig is op het gebied van sales, kwaliteit en opleidingen en of alles nog gaat volgens de geprioriteerde backlog (to-do lijst).

Woensdag kijk je samen met een van onze agile coaches naar aankomende events waar we namens Organize Agile spreken. Daarna hebben jullie een brainstorm over hoe we onze thought leadership positie kunnen vergroten door middel van free en paid media.

Donderdag werk je aan de nieuwe podcast reeks en bedenk je samen welke topics relevant zijn voor de doelgroep. Tussendoor bel je met onze externe partijen om ze scherp te houden op de gemaakte afspraken en geeft inhoudelijk feedback.

Vrijdag ontmoet je alle collega’s op kantoor voor de wekelijkse teammeeting. Een ideaal moment om bij te praten. Centraal staat vandaag het bespreken van onze Obeya met daarin o.a. onze speerpunten en marketing metrics, de belangrijkste HR-zaken en collega’s geven demo’s aan elkaar. In de middag zet je nog snel die nieuwe blog live en check je of de optimalisaties die je vorige maand hebt doorgevoerd op de website al een positieve invloed hebben op de conversie. Om half 5 klappen we de laptops dicht en lopen we met een drankje in de hand naar ons dakterras.

 

Dit krijg jij van ons

 • Vrijheid. En daar moet je van houden. Je bent end-to-end verantwoordelijk voor je eigen werk. Weinig ideeën zijn ons te gek. Maar we verwachten wel dat je ermee komt. Dat je de grenzen opzoekt en ontdekt hoe je nog meer uit jezelf kunt halen. Uiteraard helpen we je daarbij: je krijgt een interne coach en een onbeperkt opleidingsbudget.
 • Avontuur. We weten nog niet waar we over 5 jaar staan. Wat we wel weten is dat we dit avontuur met elkaar aangaan en dit wendbaar doen. We begeleiden toonaangevende organisaties in de publieke sector, maar ook in het bedrijfsleven, zowel in binnen- als buitenland. Elk vraagstuk is anders en vraagt je te pionieren, te verwonderen en te experimenteren.
 • Meesterschap. We zetten ons elke dag in om onze klanten te helpen slagen. Je verstaat je marketing & communicatie vak en weet als geen ander de mogelijkheden te verkennen en aan ons en de buitenwereld  te ‘verkopen’.
 • Team. We vinden elkaar vanuit ons moederbedrijf (Organize Agile) in een onstuitbare passie voor wendbaarheid en technologie. De wendbaarheid komt van Organize Agile, de opleidingen van Scrum Company en met Organize Next lopen we voorop en ontdekken we samen de toekomst van organiseren. We helpen elkaar beter te worden en samen ons mooie bedrijf te ontwikkelen. Je bent dus een echte teamplayer en weet dat je samen verder komt. 
 • Geld. Een arbeidsvoorwaardenpakket dat we met jouw input verder optimaliseren, met als basis een gewoon goed salaris. Daarnaast vinden we dat je zelf goed kunt inschatten hoeveel vrij je neemt en wat reëel is in verhouding tot de eigen toevoegde waarde en verantwoordelijkheden.

Ok, jullie zoeken mij dus. En nu?

Je mag ons natuurlijk altijd even bellen als je meer wilt weten of nog vragen hebt. Ben je volledig overtuigd?

Stap 1. Solliciteer via het formulier hieronder of bel Judith van Diemen direct via +31 (0)85 303 64 83
Stap 2. Maak kennis met onze founder Gidion en een collega van team content
Stap 3. Is er een wederzijdse  klik, dan ontmoet je je collega’s in de volgende ronde
Stap 4. Proosten op je komst bij Organize Agile