Noordkaap Challenge 2022: volg Organize Agile live!

Hoe combineer je maatschappelijke waarde met werkplezier? Nou, onze collega's Nienke, Judith en Willemijn weten daar wel raad mee! Zij doen mee aan de Noordkaap Challenge 2022. Een uitdagende trip door winters Scandinavië voor een bijzonder goed doel: Stichting 'Het Vergeten Kind'. Elke kilometer levert waarde op. Inmiddels staat de teller al op meer dan € 10.000,-. Over vergeten kinderen gesproken; ook in eigen land is Organize Agile nauw bij betrokken deze doelgroep. Zo ondersteunen we in regio Flevoland een coalitie van gemeenten en zorgaanbieders om het aantal uithuisplaatsingen van kinderen te voorkomen en terug te dringen, met onze zogenoemde Versnellingsaanpak.
Datum
9 december 2022
Auteur
Gidion Peters
Organize Agile

Volg onze collega’s live tijdens hun Noordkaap Challenge via onderstaande interactieve kaart. Ze zijn team 116, ‘Three of a Kind’. Wil je ze steunen? Doe dat dan hier. Alvast dank!

Lees hier meer over onze Versnellingsaanpak in eigen land.

Gidion Peters

Co-founder & agile coach
De wereld van organiseren staat aan de vooravond van grote veranderingen. Ik haal er plezier uit om daar een rol in te spelen: die van innovator. Door het ontwikkelen van nieuwe manieren van denken en werken. Zo help ik leiderschapsteams en organisaties in de VS, Europa en Latijns-Amerika.