Organize Agile lanceert Organize Reality – VR voor teams

Ben je videomeetings zat? Wil je samenwerken op een prikkelende, interactieve en innovatieve manier? Met ons nieuwe label Organize Reality maakt Organize Agile de oneindige wereld van Virtual Reality toegankelijk voor teams en organisaties en komt teamsamenwerking echt tot leven!
Datum
3 december 2020
Auteur
Gidion Peters
Categorieën
  • Agile transformatie
organize reality

Van TeamSpaces VR naar Organize Reality

Virtual Reality wordt nog onvoldoende benut door organisaties voor (interne) samenwerking. Dit is een gemiste kans want juist nu hebben collega’s behoefte aan interactie en verbinding. Oprichter en partner van Organize Agile Gidion Peters: “Toen we in 2016 met ons concept TeamSpaces VR begonnen om teams te begeleiden in VR was de technologie nog niet perfect. Inmiddels is de hardware en software enorm verbeterd en is het tijd om deze activiteiten een eigen label te geven: Organize Reality. Onze missie? Teams samenbrengen en ontwikkelen met unieke en prikkelende ervaringen in VR.”

Virtual Reality is een effectieve tool om samen waardevolle resultaten mee neer te zetten. Bovendien is het een creatief alternatief voor de inmiddels gebruikelijke samenwerking met vergaderapps in 2D. Bijeenkomen met collega’s verandert fundamenteel wanneer je samen in een virtuele ruimte rondloopt en ideeën en werk visualiseert in 3D.

 

organize reality

 

Waarom Virtual Reality voor teams?

VR wordt veel gebruikt voor gaming en toegepast in de techniek en in de zorg. Maar voor teamsamenwerking is het nog onderbenut terwijl de mogelijkheden met de dag toenemen. Zo kunnen collega’s met het opzetten van een VR-bril het thuiskantoor verruilen voor prachtige (alternatieve) omgevingen waarin teams samenwerken. De toepassingen zijn eindeloos: in VR bouw je samen aan een nieuwe strategie, ontwerp je producten of diensten of pak je een vergadering net even anders aan. 

Bij Organize Reality bieden wij:

Zoals je van Organize Agile gewend bent, word je door ervaren adviseurs begeleid in de wereld van VR. Op basis van jouw teamvraag ontwerpen en faciliteren zij gepaste oplossingen. We kijken uit naar je (virtuele) bezoek aan Organize Reality en zijn benieuwd wat jij ervan vindt!

 

ga naar organize reality

Gidion Peters

Co-founder & agile coach
De wereld van organiseren staat aan de vooravond van grote veranderingen. Ik haal er plezier uit om daar een rol in te spelen: die van innovator. Door het ontwikkelen van nieuwe manieren van denken en werken. Zo help ik leiderschapsteams en organisaties in de VS, Europa en Latijns-Amerika.