Agile in het onderwijs ervaringen

Bij Organize Agile delen we een drive om het onderwijs beter te maken. Het liefst met een tikkeltje onorthodoxe ideeën. We hebben een "hoe kan het wel?"-grondhouding gemeen. Daarnaast delen we een passie voor wendbaarheid en willen we innovaties uit andere sectoren in de manier van werken en organiseren ten dienste van het onderwijs stellen.
Datum
10 mei 2022
Auteur
Nienke van de Hoef
Agile in het onderwijs

Agile in het onderwijs ervaringen

Bij Organize Agile delen we een drive om het onderwijs beter te maken. Het liefst met een tikkeltje onorthodoxe ideeën. We hebben een “hoe kan het wel?”-grondhouding gemeen. Daarnaast delen we een passie voor wendbaarheid en willen we innovaties uit andere sectoren in de manier van werken en organiseren ten dienste van het onderwijs stellen. Gezamenlijk zoeken we naar manieren om het onderwijs slimmer organiseren, zodat er meer tijd en aandacht overblijft om dat waar het echt om gaat: de toekomst van Nederland.

Onze ervaring binnen het onderwijs

We trainen, adviseren en coachen docenten, ondersteunende diensten en leidinggevende binnen het onderwijs in Agile werken. Eerdere opdrachten waren onder meer:

  • Hogeschool Windesheim pressure cooker, begeleiding scrum masters.
  • Begeleiding Agile Portfolio Management bij de financiële afdeling van Curio (voorheen ROC West-Brabant).
  • Scrum- en agile trainingen aan o.a. het Berlage Lyceum, de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs (RVKO) en de Wageningen University & Research.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk hier voor de open inschrijvingen of neem contact op voor incompany training en coaching.

Onze blogs over Agile in het onderwijs

Agile in het onderwijs
Jens Bosman
Over ons

Nienke van de Hoef

Co-founder & agile coach
Ik heb de overtuiging dat de publieke sector zoveel beter kan functioneren en zet me daar elke dag vol energie voor in. Complexe vraagstukken vragen om een eigenzinnige oplossingen. Mijn hart voor de publieke sector en ondernemersgeest gebruik ik voor duurzame en, waar nodig, radicale organisatieverbeteringen.