Survey is open! – State of Agile HR 2021

Sinds deze week staat de tweede internationale State of Agile HR survey online! Organize Agile streeft ernaar om met de State of Agile HR de belangrijkste ontwikkelingen en uitdagingen voor Agile HR wereldwijd in kaart te brengen.
Datum
26 mei 2021
Auteur
Jochem Martens
Categorieën
  • Agile hr
Organize Agile

Draag bij aan de toekomst van HR

Ben jij een (Agile) HR-professional, manager met veel kennis/ervaring op het gebied van HR of een Agile coach/consultant? Dan horen wij graag wat jouw bevindingen zijn betreft de huidige status van Agile HR. Vul hieronder de State of Agile HR enquête in. Het zal ongeveer 15 minuten van je tijd vragen. Zodra het nieuwe rapport wordt gepubliceerd, ben jij de eerste die het ontvangt.

Neem deel aan de State of Agile HR 2021

De tweede internationale State of Agile HR

Elk jaar peilen we de ontwikkelingen van HR op het gebied van wendbaarheid. Deze State of Agile HR van 2021 bevat, naast de reguliere hoofdstukken, een speciaal hoofdstuk over hoe HR omgaat met de uitdagingen die gepaard gaan met de COVID-crisis.

HR-afdelingen kunnen van grote invloed zijn in de transformatie naar een agile organisatie. Om de business goed te kunnen ondersteunen in deze transformatie is het essentieel dat HR-professionals op de hoogte zijn van de huidige ontwikkelingen op het gebied van wendbaar organiseren. De State of Agile HR geeft inzicht in de ervaringen van HR-professionals en afdelingen wereldwijd en laat zo een compleet beeld zien van de actuele ontwikkelingen. Of het nu kleine stapjes zijn in het gebruiken van agile werkwijzen of een volledige transformatie, organisaties werken ieder op hun eigen manier aan het vergroten van hun wendbaarheid. Deze inzichten brengen wij graag voor jou in kaart middels de State of Agile HR 2021.

Lees meer over de State of Agile HR

Wereldwijd

Dit jaar pakken we het nog grootser aan met meerdere partners wereldwijd. Nieuw-Zeeland en Singapore sluiten dit jaar aan om hun bevindingen te delen op het gebied van Agile HR. Samen met ons partner collectief verzorgen wij de publicatie van de survey en het rapport in vijf verschillende talen (Nederlands, Engels, Spaans, Portugees en Turks) en de verspreiding van de survey en het rapport wereldwijd. In samenwerking met en vertaald door onze internationale partners:

 

Jochem Martens

Agile coach